SZEZONELEJI CSAPATÉPÍTÉS!

A 2021/2022-es szezon indításaként az Egri Úszó Klub minden versenyzőjének csapatépítő programot szervezett Sarudon. Minden úszónk kipróbálhatta a sárkányhajózást, sorversenyekkel mérték össze tudásukat és egy laktató pörkölt-palacsinta kombóval zártuk a napot!

A csapatépítő program sorversenyekkel indult, ahol négy csapatban mérték össze a tudásukat a gyerekek, a csapatokban legidősebbtől a legfiatalabbig egyenlően voltak elosztva. Miután mindenki kellőképpen bemelegedett, jöhetett a várt sárkányhajózás 20 fős hajókban. Itt szintén a csapatmunkán, koncentráción és az összhangon volt a hangsúly, ezzel segítve a csapat összerázódását.

A vízi programokat követően válogatott versenyzőink, Holló Balázs és Kovács Attila mesélt a nyári világversenyen tapasztalt élményeikről, és az oda vezető nehéz útról!

Az Országos Bajnokságokon egyéni versenyszámban érmes versenyzőink és a nemzetközi versenyeken szereplő úszók köntösöket kaptak jutalmul az egyesülettől.

A nap zárásaként bográcsban készült pörköltet fogyaszthattak el a gyerekek és a segítő anyukák szeretetével készül lekváros-kakaós palacsintákat!

A program megszervezésében nagy segítséget nyújtott Kovács Zsolt, köszönjük szépen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük