EZÜSTÉREM AZ ELSŐ VERSENYNAPON!

Az első versenynapon több versenyzőnk is rajtkőre állt a Világkupán.
Érem, döntős szereplések, remek idők a nyitányon!

Békési Eszter és Mestere, Kovács Ottó

A 400m gyorsúszással indult a program, ahol Békési Eszter, aki szinte most próbálgatja ezt az úszásnemet, egyből egy 9. hellyel és egyéni csúccsal indított, 5 századmásodperccel lemaradva a döntőről…de így is nagyon szép volt! De Esztinek a 200m mellúszás az igazi, amit most bizonyított is! Az előfutamok során okosan beúszta magát az esti döntőbe, ott viszont a szokásos “Esztis hajrával” EZÜSTÉRMES lett egy csodás idővel!

A fiúk is nagyon szépen teljesítettek! Holló Balázs egy remek reggeli úszással, időeredménnyel az 5. helyen kvalifikálta magát az esti döntőbe, ahol egy nagyon szoros és kiélezett versenyben a 7. helyet szerezte meg holtversenyben. Kovács Attila és Stefan Duca-Mircea utánpótlás korú versenyzőink az előfutamok során nagyon biztató egyéni csúcsokkal próbálták ki magukat a nemzetközi mezőnyben.

200m pillangóúszásban Ilyés Laura az előfutamok során a 9. helyen végzett, sajnos itt sem voltak velünk a századok/tizedek, de az időeredmény biztató egy új úszásnemben, betegség után főleg dícséretes az egyéni csúcs!

Gratulálunk! Hajrá Eger!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük